Els sanitaris mantenen les reivindicacions per aconseguir unes millors condicions laborals

Els professionals de la sanitat continuen amb les mobilitzacions per demanar millores en el sector. A més de demanar equips de protecció adequats, com els EPI’s, per fer front davant d’un rebrot o les millores salarials, són algunes de les qüestions que reclamen. Ho fan com cada dimecres davant dels centres sanitaris. A Mollet també ho han fet amb el suport de la plataforma Marea Blanca del Baix Vallès.

Aquestes pancartes sobre les retallades i la situació de la sanitat s’han mostrat en aquesta concentració dels professionals per demanar millores en el sector. Per segona vegada els professionals s’han concentrat davant dels centres sanitaris com l’Hospital de Mollet. Les mobilitzacions volen mostrar diferents reclamacions com una sanitat del tot pública, una contractació de contractes més estable o l’obtenció d’equips de protecció individuals coneguts com els EPI’s per poder fer front en cas d’un rebrot. Els professionals sanitaris tant hospitalari com dels centres d’atenció primària demanen a les administracions que inverteixen en la sanitat per blindar el sector davant de qualsevol pandèmia.

En aquestes mobilitzacions davant de l’Hospital de Mollet també hi participa la plataforma Marea Blanca del Baix Vallès. Precisament l’entitat s’ha reunit amb representants dels organismes de CatSalut i l’ICS per abordar qüestions de la sanitat a la comarca. En aquesta trobada s’ha parlat dels horaris dels centres d’atenció primària de l’obertura a la tarda, com ja es fa a Mollet, o de la situació de les residències. A més, també s’ha explicat del projecte de traslladar el servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva, l’ASSIR.

Aquestes mobilitzacions formen part de la campanya ‘Primavera Sanitària’ que impulsa la plataforma ‘Sanitàries en Lluita’ i que preveuen més actuacions durant aquest mes per aconseguir millores en els centres sanitaris del país.

 

Notícies relacionades:

Els sanitaris de Mollet demanen millors condicions laborals

 

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail