Els serveis socials de la comarca registren un 41% més d’actuacions durant la crisi sanitària

Els serveis socials de la comarca han fet un 41% més d’actuacions durant la crisi sanitària que en el mateix període de l’any passat. Així ho han constatat els Ajuntaments que han participat al Consell d’Alcaldes que s’ha celebrat avui per via telemàtica.
Entre els mesos de març i maig de l’any passat, els serveis socials de la comarca van registrar 19.600 actuacions. En el mateix període d’aquest any, s’han registrat més de 33.480. Un increment de gairebé el 41%. A més, el Consell Comarcal també ha gestionat, juntament amb els Ajuntaments, el repartiment de targetes moneder. Per aquest motiu, el món local farà una crida a la Diputació, la Generalitat i l’Estat perquè aportin més ajudes als Ajuntaments.

Aquestes són algunes de les dades que s’han fet públiques avui al Consell d’Alcaldes. A la trobada també s’ha parlat del pla de reactivació econòmica que està preparant el Consell Comarcal. El document estarà consensuat amb tots els actors econòmics i polítics de la comarca.

El Consell Comarcal també farà un manifest adreçat a les administracions demanen més informació en àmbits tan importants com ara l’educació.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail