Els sindicats culpen la logística de l’augment de l’atur al Baix Vallès

L’atur al Vallès Oriental creix moderadament per segon mes consecutiu. Durant el darrer mes de novembre la comarca ha registrat un total de 21.538 persones apuntades a les Oficines de Treball, 41 persones més respecte al mes anterior. Un augment de l’atur que s’accentua al Baix Vallès.

Al Baix Vallès, concretament, on puja més la xifra de desocupats és a Mollet. Durant el darrer mes de novembre 35 molletans s’han quedat sense feina. A Parets també creix el nombre d’aturats en 33 persones més. Tot i això, Parets continua amb una de les taxes d’atur més baixes de la comarca, situada per sota del 9,3%.

D’altra banda, a Martorelles, Montmeló i Montornès s’ha reduit el nombre de desocupats durant el mes de novembre. A Martorelles 12 persones han trobat feina i a Montornès 29 veïns han deixat les llistes de l’atur. Tot i que aquest darrer poble continua amb la taxa d’atur més elevada del Baix Vallès fregant el 13,8%.

També ha augmentat l’atur femení al Baix Vallès. Tant al territori com a Catalunya, les dones suposen el 57% de les persones aturades.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail