Els tallers de mecànics tripliquen la feina a causa de l’estiu i les altes temperatures

Aquesta època de l’any, amb motiu de les vacances, els desplaçaments amb cotxe s’incrementen pels viatges que realitzem. Per això, és important que els vehicles tinguin un bon manteniment, ja sigui per fer viatges curts com llargs. Els especialistes recomanen revistar tots els elements rellevants del cotxe, com són l’oli, el fre o els pneumàtics. El que significa portar els cotxes al taller i això es tradueix en el triple de feina als tallers.

Els tallers de mecànics del territori estan plens de cotxes, el que significa que la feina s’ha incrementat. Concretament, en alguns establiments, com aquest, s’ha triplicat. El motiu és que els conductors volen tenir a punt el seu vehicle per aquestes vacances. Aquest any la feina ha començat al mes de juny; sobretot amb reparacions com el canvi d’olis, de filtres o de pneumàtics entre d’altres. De fet, algunes empreses han ampliat la plantilla de personal per fer front aquest creixement de feina.  

Les altes temperatures registrades de calor perjudica un dels elements importants dels vehicles com és l’aire condicionat. 

De fet, els professionals del motor recomanen fer un bon manteniment del vehicle tant si fem un desplaçament de llarg o curt. El més rellevant és revisar tots els elements del cotxe i evitar així possibles accidents de trànsit.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail