Els Torrats retallen diferències als Morats a la cursa en roba interior

La cursa de roba interior ha omplert l’Avinguda Llibertat de persones que no es volien perdre la prova. La primera categoria a entrar a escena ha estat la infantil. Els membres de les colles donaven les darreres instruccions als seus representants abans de donar la sortida. El punt se l’emporta la colla que obté més atletes entre els cinc primers classificats. En aquest cas ha anat a parar als Torrats. Sergi López ha estat el primer en creuar la meta.

A continuació ha estat el torn de la categoria adult femení. Amb una distància més gran s’havien de gestionar bé les forces. Maria Closa ha estat la vencedora mentre que el punt tornava anar als Torrats.

On hi ha hagut cavi de moneda ha estat en la categoria masculina. En aquest cas els Morats s’han emportat el punt que els permetia mantenir el lideratge en les proves competitives. El primer ha estat Sergi Teixeira.

Una cursa en roba interior que molts es prenen més amb humor que no pas de manera competitiva. I després d’aquesta prova competitiva, al parc de Can Mulà hi havia la festa Fricandera. Un munt de persones no s’han perdut la selecció musical de la proposta de RAC 105.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail