CRAWLLInformatiuMollet del Vallès

Els Torrats s’imposen al Corregot i l’Afartada

Els més petits de Morats i Torrats han posat a prova l’equilibri i la concentració. Es tracta de dos aspectes clau per fer un bon paper al Corregot, una activitat on l’objectiu principal és omplir el màxim possible el bidó de la colla. Cada infant ha fet servir la seva estratègia: alguns han mirat de no perdre cap gota pel camí mentre que d’altres, en canvi, han prioritzat la rapidesa. Finalment, la victòria ha estat pels torrats.

En la categoria adulta la igualtat i la intensitat han marcat gran part de la prova. Tots els participants ho han deixat tot a la Plaça Pau Casals amb un objectiu: omplir al màxim el seu barril. Abans de passar per la bàscula, la Colla Morada ha estat penalitzada amb una desena de gots, el que ha provocat, de nou, una nova victòria torrada.

Amb el Corregot decidit, l’activitat s’ha desplaçat uns metres fins a l’Avinguda Llibertat. Allà, prop de 200 flams esperaven a Morats i Torrats per a l’Afartada, una prova puntuable on és imprescindible arribar amb gana. La Colla Morada ha dominat el primer tram de la prova, però els torrats han reaccionat i han remuntat fins a posar-se al capdavant. Un últim esprint morat donava la victòria momentània als de la Santa Teca però de nou, les penalitzacions els han condemnat a la derrota i el punt se l’emportaven els Torrats.