Els treballadors de Coveright ajornen la vaga indefinida

A primera hora de la tarda els cotxes no deixaven d’entrar a la seu de Coveright a Martorelles. En pocs minuts havia de començar l’assemblea dels treballadors que decidiria si els empleats mantenien la vaga prevista per aquest dilluns. Després d’intenses negociacions, el Tribunal Laboral de Catalunya havia aconsellat posposar la vaga i fer abans una darrera reunió de mediació. Finalment, els treballadors han apostat per aquesta opció. Tot i això, des del comitè d’empresa no es mostren gaire optimistes per la postura de la companyia.

El principal escull de la negociació és el pagament d’una part del sou que l’empresa va retallar i que els tribunals van declarar il·legal. Els treballadors acceptarien ajornar el pagament del que l’empresa els deu però sempre i quan se’ls donin garanties del cobrament i no es facin moltes més retallades.

La nova reunió entre empresa i comitè tindrà lloc dimarts vinent al Tribunal Laboral de Catalunya. Si no hi ha cap acord entre les parts, la vaga indefinida començaria dimecres.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail