Els treballadors de Freudenberg planten 170 arbres a Parets

Els treballadors de Freudenberg han plantat 170 arbres a Parets. Un per cada any que té la multinacional alemanya. La plantada d’arbres s’ha emmarcat dins les activitats commemoratives del dia Internacional de l’Arbre i els Boscos.

Un, dos, tres i així fins a 170. L’empresa paretana Freudenberg ha plantat 170 arbres en aquest espai conegut popularment com La Verneda de Ca l’Isidre Coix. A tocar del passeig fluvial. Una xifra que no és casualitat sinó que d’aquesta manera la multinacional alemanya vol celebrar el seu 170è aniversari i alhora reforestar aquest indret.

La plantada d’arbres s’emmarca dins les activitats commemoratives del dia Internacional de l’Arbre i els Boscos, que se celebra cada 21 de març, i que pretén conscienciar la població sobre la importància de preservar els ecosistemes naturals.

L’activitat ha estat oberta a tothom, i a banda dels empleats i les seves famílies, també hi han participat nens i nenes de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume. Aquesta iniciativa es repetirà a altres punts del món on Freudembreg està implantat, dins de la seva campanya de millora de l’entorn.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!