Els usuaris de Can Vila, Taller Alborada i el centre ocupacional del Bosc preparen la Fira de Sant Ponç

La setmana que ve Mollet celebra la tradicional Fira de Sant Ponç. Una data molt important per a tots els usuaris de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de la ciutat. Aprofitant la diada del patró dels herbolaris i apicultors, els usuaris d’aquest servei munten diferents parades al centre del municipi.

Aquesta dona d’aigua s’està preparant expressament per la fira de Sant Ponç. El seu nom és Montse, i cada detall d’aquesta dona d’aigua té un sentit: el de recordar i homenatjar la Montse Tarrés, qui va ser directora de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de Mollet i que va morir fa mig any. Amb les ditades dels usuaris com a estampat del vestit i les arracades tan característiques de la Montse, aquesta dona d’aigua és única.

El que tampoc faltarà a la 40a edició de la fira de Sant Ponç són els tradicionals pastissos i magdalenes que es preparen a l’obrador del centre El Bosc. Els ingredients són molt importants, però la clau d’aquests dolços són les mans que els preparen.

A l’escola Can Vila també està sent una setmana intensa preparant tot un seguit de manualitats per la fira de Sant Ponç. Tots els alumnes de l’escola hi participen, des dels més petits preparant bosses amb caramels, als més grans que preparen ampolles amb herbes aromàtiques. No faltaran les motxilles pintades per ells mateixos, punts de llibre o ampolles sensorials. Unes manualitats molt especials per a ells.

Sens dubte preparar tots els productes per la fira de Sant Ponç és una de les activitats més importants del curs a Can Vila, i més, després de dos anys sense poder fer-ho per la pandèmia.

La fira de Sant Ponç serà el dijous vinent, i durant tot el matí les parades tornaran a la rambla de Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail