Els usuaris i treballadors de la residència Santa Rosa de Mollet reben la segona dosi de la vacuna

Fa exactament 21 dies d’aquesta imatge, i aquest dimarts 26 de gener s’ha administrat la segona dosi de la vacuna de Pfyser a la residencia Santa Rosa de Mollet. La primera persona vacunada en aquesta segona ronda ha estat l’Eugenia Castro, de 80 anys, i la primera professional la Mònica López, infermera  de la residència. En total s’han vacunat 56 persones usuàries i 34 professionals. La resta de treballadors rebran la segona dosi en unes setmanes ja que es van posar la primera vacuna més tard.

Tot i que en pocs dies, residents i treballadors, estaran immunitzats, front el coronavirus, de moment, la residencia gestionada per la Fundació Sanitària Mollet no preveu canvis en el seu protocol actual. I per tant continuarà amb les mateixes mesures d’higiene i seguretat davant la Covid 19.

Haver rebut la segona dosi és tant per als professionals de la residència, com pels usuaris i els seus familiars, una gran tranquil·litat i, alhora, una esperança per poder tornar a la vida que hi havia al centre ara fa gairebé un any.

 

Notícies relacionades:

Una molletana de 101 anys, primera vacunada al Vallès Oriental

 

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail