Els veïns de Can Sunyer decidiran quin ús donar al sorral a través d’un procés participatiu

L’Ajuntament de Martorelles vol que siguin els veïns del barri de Can Sunyer els qui decideixin quin ús se li ha de donar al sorral que hi ha entre la confluència dels carrers Girona i Aragó. L’equip de govern va mantenir dimarts una reunió amb els veïns del barri, de la que en van sortir diverses propostes. Entre elles, es proposa destinar el sorral a places d’aparcament, per resoldre la problemàtica de la falta d’aparcament a la zona.

Es preveu tornar a convocar una reunió al juliol per escollir les propostes que formaran part del procés participatiu.

Notícies relacionades:
Els veïns de Can Sunyer de Martorelles triaran el model d’aparcament del barri

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail