Els veïns de Montmeló segueixen totes les precaucions en la reobertura del mercat setmanal

El mercat setmanal de Montmeló ha deixat aquesta imatge gens habitual: cues amb compradors guardant, com a mínim, 2 metres de distància entre ells. Un altre denominador comú han estat les mascaretes. Alguns, però, han hagut de fer ús de mocadors i bufandes davant la falta d’aquest material tan buscat aquests dies. I encara més mesures de seguretat, on alguns clients, habitualment temptats de tocar la fruita, avui ho han tingut prohibit. Tot i la dificultat del moment, alguns ciutadans aplaudeixen que el mercat hagi obert.

Durant tot el matí el mercat ha anat rebent compradors amb compta gotes. Un total de 8 parades de fruita i verdura i unes altres 8 d’altres productes d’alimentació no han acabat descontents amb la venda feta.

Una altra situació gens habitual viscuda ha estat veure agents de Protecció Civil, a través dels altaveus del cotxe, recordant els consells de seguretat per tal de protegir-se del COVID-19. Un enemic invisible que la setmana passada ja va obligar a suspendre aquest mercat per precaució.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail