Els veïns decidiran el futur del camp de futbol de Montornès Nord

Després de més d’una dècada tancat, el camp de futbol de Montornès Nord tindrà una nova vida. L’Ajuntament obre un procés participatiu per decidir el futur de tota la zona on s’ubica la instal·lació esportiva ara en desús.
L’activitat al camp de futbol  es va suspendre amb les obres de l’AVE que es van fer en aquella zona i ara el consistori vol donar un nou ús a aquest espai. L’actuació s’inclou dins el Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord. D’aquesta manera la Generalitat es farà càrrec del 50% de la inversió que es desenvolupi abans del 31 de desembre de 2019.
Però qui decidirà finalment en què es converteix aquest antic camp de futbol són els ciutadans de Montornès. L’equip de govern local pretén que els veïns es facin seu aquest projecte i que aquest espai de 17.000 metres quadrats de superfície es converteixi en un nou punt emblemàtic del barri.
Així el dijous 24 de gener, se celebrarà a l’Espai Cultural Montbarri la presentació del projecte de reactivació de la parcel·la del camp de futbol. L’objectiu de la trobada és explicar als veïns i veïnes el procés de participació que s’obrirà.
Segons el calendari previst, la proposta final hauria d’estar definida abans de mitjans d’any.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]