EsportsMontmelóNotícies

Emoció i adrenalina al Circuit de Barcelona-Catalunya amb el Campionat d’Espanya de Superbike

 

Diversitat, emoció i molt nivell s’ha demostrat al Circuit de Barcelona-Catalunya. El traçat montmeloní ha acollit el Campionat d’Espanya de Superbike, que ha comptat amb 10 curses diferents i 9 campionats amb categories com Moto4PreMoto3Supersport300, entre d’altres. Prop de 200 pilots han posat a prova la seva destresa i velocitat sobre les dues rodes.

Un dels plats forts de la jornada ha estat la categoria de Superbike. Ivo Lopes s’ha imposat amb autoritat des del principi de la cursa sense deixar opcions als seus rivals. Aquest avantatge que aconseguia el portuguès volta a volta l’ha posicionat al primer esglaó del podi.

Bons resultats també per Steven Ordendaal, segon classificat, que es troba satisfet amb la feina feta durant el campionat.

La tercera posició se l’ha adjudicat Oscar Gutierrez, que després de superar alguns obstacles, també finalitza la temporada content i amb ganes de continuar treballant.

Un campionat nacional que serveix per formar i promoure joves talents, a més de poder oferir-los una gran varietat de categories i curses perquè puguin consolidar els seus aprenentatges. D’aquesta manera, el Campionat d’Espanya de Superbike ha acomiadat la temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya, on s’ha viscut un cap de setmana ple d’activitat i molta adrenalina.