En Josep Andreu i la Toñi deixen l’Hostal Serra de Montmeló després de 30 anys

En Josep Andreu i la Toñi, propietaris de l’Hostal Serra de Montmeló, han decidit jubilar-se i traspassar el local en el qual han treballat 30 anys de la seva vida. L’Hostal Serra és un dels bars de referència a Montmeló i a tot el Baix Vallès i alhora un punt de trobada per a molts veïns del poble.

Després de la Guerra Civil, la besàvia d’en Josep Andreu, una dona emprenedora, va decidir posar en marxa un bar l’any 1940. El negoci el va heretar l’àvia i seguidament va passar a mans del seu tiet, el qual el va anomenar Bar del Pepito. Els següents en posar-se al capdavant del negoci van ser en Josep Andreu i la Toñi allà cap a l’any 1992. 15 anys després d’agafar-lo, el bar on es jugava a cartes va passar a ser un bar-cafeteria-restaurant amb la possibilitat de dormir a la part superior, motiu pel qual se’l va batejar com l’Hostal Serra.

Ara, 30 anys després, en Josep Andreu i la Toñi han decidit posar el punt final a aquesta història i separar-se del que defineixen com un fill, una decisió que no ha estat gens fàcil.

Els que fins ara eren propietaris de l’Hostal Serra de Montmeló, s’enduen amb ells milers d’històries i anècdotes amb els seus clients, alguns dels quals s’han acabat convertint en amics.

Les noves propietàries del local són la cuinera i la seva filla, dues noies que ja formaven part de l’equip. Tot i que ja no estan al càrrec del negoci, en Josep Andreu i la Toñi no descarten tornar-hi de tant en tant a fer el café.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail