En la literatura apareixen violències vers les dones des de diferents òptiques

La Biblioteca Martorelles acull un cop al mes les trobades literàries que formen part del projecte ‘Book Life’. Es tracta d’un projecte, biblioteràpia, de la periodista literària Laura García. Un projecte que vol ser una ajuda emocional a través de la literatura. En aquesta ocasió la sessió ha servit per donar recomanacions de llibres que parlen de la violència vers les dones.

Novel•les literàries com la Pedra Tartera de Maria Barbal, el llibre de Solitud de Víctor Català o La Plaça del Diamant de Mercè Rodoreda, són alguns dels títols literaris on apareix la violència masclista sigui psicològica o d’altres maneres. La literatura és un mirall de la nostra societat on també apareixen violències vers les dones des de diferents òptiques. Aquesta xacra ha centrat la xerrada impulsada per la biblioteca de Martorelles a través de la proposta biblioteràpia.

El projecte ‘Book Life’, impulsat per la periodista literària Laura Garcia ha explicat un seguit de llibres que parlen de la violència contra les dones. I com la literatura es pot convertir en una eina per resoldre aquesta problemàtica, tant en llibres per adults com també pels infants i joves.

Les sessions de biblioteràpia es fan un cop al mes a la biblioteca de Martorelles. I tenen com a objectiu ser una eina d’ajuda emocional a través de la literatura.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail