En marxa onze projectes de rehabilitació d’edificis a Montornès Nord

El govern local ha concedit un total de 285.000 euros en ajuts a 11 escales del barri de Montornès Nord, per invertir en la rehabilitació dels edificis. Aquests diners corresponen al voltant del 60% del finançament dels projectes d’obres. És la cinquena convocatòria de subvencions, emmarcades en el Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya. L’Ajuntament preveu que les obres de remodelació finalitzin a finals del 2018 i principis de l’any vinent.

Els veïns s’encarreguen de contractar l’arquitecte que dissenyarà el projecte d’obres. Els tècnics del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord fan el paper d’acompanyament i assessorament durant el procés.

Al barri de Montornès Nord hi ha prop d’un centenar d’escales. Des de 2013 que l’Ajuntament ofereix ajuts per a la rehabilitació dels edificis, i ja se n’han intervingut un total de 54.

El Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya finalitza el pròxim 30 de juny, però l’Ajuntament de Montornès vol continuar donant suport econòmic i assessorament als ciutadans. A més, es planteja ampliar el projecte d’intervenció a altres barris del municipi.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail