En un any la sala polivalent de la Torreta de Montmeló incrementa el públic en 2.500 persones


Gairebé vint i dues mil persones han passat per a la Sala Polivalent de la Torreta de Montmeló durant el darrer any. Això significa unes 2.500 persones més respecte 2017. De fet, l’assistència de públic i l’oferta d’activitats no han deixat de créixer durant els darrers 4 anys.

Des de 2015 fins el 2018 el nombre d’activitats que ha acollit la Sala Polivalent la Torreta gairebé s’han duplicat. Han passat de les 60 a més d’un centenar. Aquest creixement també ha comportat un increment notable de públic. S’han passat dels gairebé 15.000 espectadors el 2015, a gairebé 22.000 l’any passat. Una de les raons és que cada cop més companyies aposten per aquest equipament per desenvolupar els seus projectes. Durant el 2018 hi han fet residència el Mag Lari, la Pegatina i l’equip de l’obra de teatre el Tràmit. Tots ells a continuació han utilitzat aquest espai per fer l’estrena o la preestrena de l’espectacle.

D’aquesta manera la sala Polivalent de la Torreta s’ha fet un nom dins el mapa artístic però també destaca per a la seva versalitat. Durant els caps de setmana s’utilitza per fer activitats programades però de dilluns a dijous l’utilitzen diverses entitats per dur a terme les seves propostes.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail