Engega la campanya ‘Mollet lliure de sexismes’

Des de fa uns dies per alguns bars i restaurants de Mollet es pot veure aquest distintiu a l’entrada: un adhesiu lila amb el missatge Mollet lliure de sexismes. Darrere d’aquest missatge hi ha una campanya enfocada sobretot a la festa major, on aquest any s’han implicat 78 bars i restaurants de la ciutat. Tots han rebut formació sobre com actuar si veuen algun comportament sexista o masclista, i també tenen informació de la campanya per repartir als clients.

Aquesta campanya va lligada amb els punts liles, que s’instal·len als grans esdeveniments, i que també ho faran per festa major. A banda d’aquests punts fixos, l’ajuntament ha volgut implicar aquest any als locals d’oci de la ciutat per ampliar aquests espais segurs i d’informació.

Per aquesta festa major, doncs, diferents establiments i locals d’oci estaran coordinats amb els dos punts liles que s’instal·laran a Mollet per atendre incidències i consultes relacionades amb l’assetjament, l’abús o les agressions sexistes i LGTBI-fòbiques. Aquesta festa major serà el tercer cop que el punt lila funciona a Mollet, que va instaurar-se a la ciutat l’any 2019.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail