Entitats i veïns protagonistes a les festes de Sant Joan de Montornès Nord

La Colla Gegantera de Montornès dóna el tret de sortida de les festes de Sant Joan de Montornès Nord
 

D’aquesta manera el Bartomeu i el Pere Anton han fet el pregó de les festes de Sant Joan. La colla gegantera ha estat l’encarregada d’iniciar la festa montornesenca i han optat per fer-ho amb aquesta teatralització poc convencional.

Els carrers de Montornès Nord també s’han omplert de gent amb motiu de la cercavila. Un seguit d’activitats que també serveixen per emfortir els vincles entre els veïns.

En acabar l’activitat els gegants han volgut immortalitzar el moment per recordar aquesta celebració dels 30 anys de vida.

 
 
 
El tobogan aquàtic i la gimcana infantil engresquen els més petits
 

De bon matí la cua ja era llarga per tal de llençar-se pel tobogan aquàtic de Montornès. Els més petits només necessitaven anar en banyador i agafar un flotador per tal de gaudir d’una de les activitats més divertides de Sant Joan.

Aquest és el cinquè any que la comissió de festes s’encarrega d’organitzar les activitats de Sant Joan.

A banda del tobogan gegant, els més petits també han jugat amb inflables.

 
 
 
El Pati de l’Escola Marinada acull el berenar de les festes de Montornès Nord
 

 

Però a Montornès per Sant Joan també hi ha hagut activitats adreçades a la gent gran. Com, per exemple, el berenar organitzat al Pati de l’Escola Marinada. La trobada també ha comptat amb l’actuació del duet musical Blue Maresme. Una bona oportunitat per fer poble i gaudir de la revetlla en companyia dels veïns.

 
 
 
 
Paella per tothom a les festes de Montornès Nord
 

Per baixar la coca de revetlla a Montornès tenen una tradició, la Paellada Popular. Ja fa més de 7 anys que la comissió de festes organitza aquest dinar multitudinari que aplega veïns d’arreu del municipi.

L’element indispensable és la paella, enguany amb dues versions: la mixta i la vegetariana. Ambdues, però, s’han elaborat de la mateixa manera.

Els plats que han utilitzat els comensals estaven fets de material compostable, és a dir, s’han pogut reciclar.

 
 
 
 
Montornès s’omple de dansa

La Mali i el seu marit són professors de balls de saló, country i de línia al casal de cultura i al casal dels avis de Montornès. I com cada sant Joan han participat al festival de dansa de Montornès Nord. Sobre l’escenari han fet una mostra dels tres estils de balls que dominen.

Per l’escenari han passat els membres de cinc entitats montornesenques que practiquen el ball. S’han vist des de Sevillanes, dansa del ventre i zumba.

La mostra de danses ha omplert la plaça del poble de Montornès Nord, on tot el públic ha estat atent per no perdre’s cap detall.

 
 
 
 
El foc, protagonista a les festes de Montornès Nord


El foc ha estat el protagonista de la nit de revetlla a Montornès. Com no podia ser d’un altra manera, i com ja és tota una tradició, la colla de diables i Drac de Montornès han portat el seu espectacle fins a la plaça del poble de Montornès Nord.

Després de la demostració de foc, la colla ha fet un petit correfoc fins a la foguera de Sant Joan, enguany situada al pati de l’escola Marinada. Aquí els més petits de l’entitat han estat els encarregats d’encendre-la.

Subscriu-te al nostre butlletí!
[wysija_form id=”1″]

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail