Entra en funcionament la nova escola Palau d’Ametlla de Montornès


Aquests han estat els primers alumnes que han entrat a la nova escola Palau d’Ametlla de Montornès. La nova escola Palau d’Ametlla ja ha entrat en funcionament. Aquest matí, els alumnes i tota la comunitat educativa han participat en la inauguració del nou centre. Abans, però, han hagut de buidar l’antic equipament.

Aules completament buides: sense taules, pissarres ni cadires. Així s’han trobat l’escola aquest matí els alumnes del centre Palau d’Atmella de Montornès. És un dia de moltes emocions ja que per última vegada els nens i nenes trepitgen com a alumnes aquest edifici. Un cop al pati, els alumnes s’han acomiadat definitivament del que des de fa 10 anys ha estat l’edifici provisional de l’escola Palau d’Atmella.

Fent soroll. D’aquesta manera els nens i nenes de l’escola Palau d’Atmella han caminat fins al nou edifici, ubicat a Can Parera. Allà, els pares i mares els esperaven per donar-los la benvinguda. L’únic que els faltava era la clau que obriria el centre.

Un patge reial, sota l’encàrrec de Ses Magestats els Reis d’Orient, ha entregat la clau al director de l’escola, Adrià Martínez. Amb l’ajuda de l’alcalde de Montornès, José A. Montero, han obert per primer cop les portes del nou centre educatiu.

Els nens i nenes han penjat els abrics per primera vegada.També han provat les cadires de les noves aules. Un cop instal·lats, els prop de 250 alumnes de l’escola Palau d’Atmella de Montornès han començat les classes al nou equipament. Però sempre recordaran l’antic centre. A partir d’avui, els estudiants i també els docents, s’hauran d’adaptar al nou espai.

 

Notícies relacionades:

L’Escola Palau d’Ametlla de Montornès obre les seves portes aquest dimecres
La nova escola Palau d’Ametlla de Montornès podria estar operativa a principis d’any
La nova escola Palau d’Ametlla de Montornès ja té forma

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail