CRAWLLInformatiuMartorellesMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

ERC perd la majoria absoluta a Martorelles i es queda amb 5 regidors

 

El recompte de vots al Celler de Carrancà, l’únic col·legi electoral de Martorelles, va ser un dels moments més tensos de la jornada electoral. Els membres dels 4 partits que es presentaven als comicis del municipi seguien atentament com els presidents de les taules anaven obrint totes les parapetes. Un dels partits que més se la jugava en aquestes eleccions, era ERC, que fins ara governava amb majoria absoluta al consistori martorellenc. Finalment, el resultat de les urnes ha estat que, tot i ser la llista més votada, els republicans han perdut dos regidors. Ara amb 5, hauran de buscar acords per poder governar.

Per una altra de les protagonistes de la nit electoral, la candidata de la coalició PSC- Més acció per Martorelles, que ha acabat sent la segona força més votada, es mostrava satisfeta d’haver passat de 2 a 3 regidors.

Qui també millorava els resultats dels anteriors comicis i alhora es pronunciava de les possibilitats d’un futur govern a Martorelles era la candidata de Martorelles en Comú, Mònica Utrilla.

El quart partit que entrarà en joc durant el pròxim mandat al municipi serà Junts per Martorelles. Després de quedar-se sense representació al consistori l’any 2019 ara si ho han aconseguit amb el nou candidat de la formació, Andreu Monzó, i formaran part del ple amb un regidor.

D’aquesta manera les 4 formacions que optaven a l’alcaldia de Martorelles han obtingut representació al consistori.