Es constitueixen totes les meses del Baix Vallès i la jornada comença amb normalitat

Són les 8 del matí a Martorelles. Els components de les meses electorals arriben a la Masia de Carrencà. L’accés el fan seguint les mesures de seguretat. Gel hidroalcohòlic per a les mans i la presa de temperatura. Un cop a dins, se’ls ha explicat tot el procediment. En el cas de Martorelles, les meses s’han constituit amb tots els membres titulars.

Alguns dels membres de les meses afronten aquestes eleccions amb confiança. Consideren que se’ls ha proporcionat l’equip addient. D’altres, però, ho fan amb cert respecte.

Una imatge similar s’ha viscut a Montornès. Des de primera hora, els integrants de les meses han accedit als locals electorals. Se’ls ha donat tota la informació de com són aquestes eleccions al Parlament de Catalunya.

A Mollet, fonts municipals asseguren que ha estat una de les eleccions en les quals la continuació de les meses ha estat més ràpida.

I a Montmeló també s’han pogut contituit les meses electorals sense cap inconvenient. D’aquesta manera, a les 9 del matí, els votants del Baix Vallès ja han pogut començar a exercir el seu dret a vot

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail