Es defineix el nou equip de govern de l’Ajuntament de Parets

Ara Parets ERC, la força majoritària del nou govern amb cinc regidors, a banda de tenir l’alcaldia, amb Jordi Seguer al capdavant del consistori paretà, tindrà a Montserrat Folguera com a regidora delegada d’Ocupació, Relacions Institucionals, Joventut, Mobilitat i Habitatge. Kènia Domènech Àlvarez portarà Cultura, Feminisme – LGTBI i Transversalitats. Enrique Villegas es queda amb Hisenda, Recursos Humans, Promoció Econòmica i Empresa, i Serveis Generals. I finalment Montserrat Lara s’encarregarà de Comerç i Gent Gran.
Sumem Esquerres a Parets s’ha quedat amb àrees de pes dins de l’Ajuntament. La seva cap de llista, Casandra Garcia, serà la regidora delegada d’Educació, Comunicació i Salut, mentre que Rosa Martí portarà Urbanisme, Mediambient i Benestar Animal. El tercer regidor de Sumem, Lluís Moreno, serà el regidor delegat de Drets Socials, Cooperació, Participació i Innovació.
Pel que fa a la portaveu de Parets per la República, Neus Jordà, estarà al capdavant de la regidoria de Patrimoni Cultural, Transparència, Consum, Arxiu i Turisme. A més, serà la coordinadora de Barris.

I les tinences d’alcaldia queden distribuides així:
1a Tinent d’Alcalde: Casandra Garcia
2n Tinent d’Alcalde: Enrique Villegas
3a Tinent d’Alcalde: Neus Jordà

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[wysija_form id=”1″]

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail