InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Es posa en marxa el ‘MoBike’, un aparcament gratuït per a bicicletes a l’estació de Montmeló

L’Ajuntament de Montmeló ja ha posat en marxa el primer aparcament públic gratuït per a bicicletes ubicat al costat de l’estació de tren. Es tracta d’un mòdul prefabricat per al tancament d’unes 20 bicicletes. L’objectiu de l’equip de govern es potenciar la mobilitat sostenible i fer-ho a través de serveis com aquest.

El nou espai per a bicicletes i patinets pretén donar un servei gratuït d’aparcament segur als usuaris de l’estació de tren. El mòdul prefabricat té capacitat per a uns 20 vehicles. A més, aquest espai tancat també disposa d’un punt d’autoreparació amb eines i una manxa. Per fer ús del servei cal registrar-se a l’aplicació mòbil PVerde o al web www.parkingverde.com. La durada de l’estacionament té un límit de 48 hores

Aquesta iniciativa s’emmarca dins els projectes per fomentar la mobilitat sostenible a Montmeló. Un altre dels projectes que s’està treballant és la creació d’un carril bici entre Montmeló i Montornès. El projecte ja està redactat i ara es treballa a trobar el finançament d’altres administracions.

Aquest mòdul per a bicicletes ha estat subvencionat per l’ATM, Autoritat del Transport Metropolità.