Es presenta el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 que es farà al Circuit del 7 al 9 de maig

La Fórmula 1 arribarà aquest maig al Circuit de Montmeló per 30è any consecutiu. Aquest cop, però, ho farà sense públic, a causa de les restriccions sanitàries. Aquest serà un dels condicionats pel Gran Premi, que correspon a la quarta cursa del calendari. Per aquest motiu, des del consell d’administració és treballa per reduir el cànon que es paga als promotors del mundial de la Fórmula 1.

També ja s’està treballant en un nou contracte per mantenir la Fórmula 1 al Circuit de Montmeló. L’objectiu és que el traçat baixvallesà tingui continuïtat dins el calendari. De fet, el Gran Premi de Fórmula 1 és un dels esdeveniments més importants que acull el Circuit, amb repercussió a tot Catalunya. Però per garantir el futur del Circuit i definir els projectes es demana la implicació de totes les institucions.

El Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 es farà a Montmeló del 7 al 9 de maig. Els responsables de l’equipament també deixen una porta oberta a acollir una segona tanda de tests pels equips del mundial.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail