Es presenta el nou Servei Comarcal d’habitatge

S’ha presentat el nou Servei Comarcal d’habitatge. Ha estat durant el Consell d’alcaldes del Vallès Oriental. Els alcaldes i alcaldesses de la comarca, s’han trobat aquest matí a Montmeló per tractar diversos temes. Entre aquests el nou model de política d’habitatge. El nou servei pretén ser una eina potent de suport als pobles més petits, entre ells, Montmeló.

Des dels Consells Comarcals del Vallès Oriental i l’Occidental volen treballar com un grup de pressió únic, en determinats àmbits, però descarten la seva fusió. El conjunt d’alcaldes, ha aprovat avui un acord estratègic, on els dos ens es comprometen a treballar conjuntament, prioritzant actuacions consensuades on creguin convenient donar-hi resposta per part d’ambdues comarques.

A més, durant la sessió també s’ha presentat l’inici dels treballs d’un l’estudi específic sobre la millora de la mobilitat dels dos vallesos a càrrec de la Generalitat. Des d’aquesta administració s’ha demanat la col•laboració de tots els alcaldes per a l’elaboració d’aquest projecte.

Durant el consell d’alcaldes també s’ha abordat la problemàtica actual de les ocupacions il•legals d’habitatges al territori. En aquest sentit el conjunt d’ alcaldes , a través del consell comarcal, traslladaran aquesta preocupació compartida tant a la Generalitat com al Congrés dels Diputats perquè prenguin mesures.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail