EsportsMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Es presenta la 29a edició de La Mitja de Montornès que ja ha esgotat els 1.500 dorsals disponibles

 

Comença el compte enrere de la Mitja de Montornès. El Centre Cultural de la Roca ha estat enguany l’escenari on s’han donat a conèixer tots els detalls d’aquesta prova atlètica, que enguany presenta algunes novetats. Una d’elles està centrada en la sostenibilitat i solidaritat: el dia de la cursa es farà una recollida de taps solidària, amb els que l’escola d’educació especial de Can Vila podrà comprar material. L’altra gran novetat d’aquesta edició es troba a la Mini Solidària, incorporant una nova categoria per a la diversitat, de la mà de l’entitat montornesenca Divermon.

Aquest any es mantenen els serveis que tant caracteritzen la Mitja, com el servei de guarda-roba, l’espai lúdic infantil per als infants durant la cursa, els massatges o bé el plat de pasta. Enguany es continuarà donant un euro a Creu Roja per cada foto que es facin a l’estand de Movimiento Piu, així com l’aportació que fa Henkel per cada corredor, que enguany, incrementa.

A banda dels diferents serveis al llarg de tot el recorregut hi haurà entitats encarregades d’animar el traçat. D’aquesta manera, els carrers de Montornès, Montmeló, Vilanova i la Roca es convertiran en una gran festa.

L’acte de presentació de la Mitja ha acabat amb la fotografia oficial amb la samarreta d’aquesta edició. La cursa serà el 14 d’abril, a les 10 des de la zona esportiva municipal de Les Vernedes, tant per la cursa dels 6 kilòmetres com per la de 21.

 

Els alcaldes dels 4 municipis de la Mitja de Montornès assisteixen a la presentació de la cursa

 

A l’acte de presentació de la Mitja Marató de Montornès també hi han assistit els alcaldes dels 4 municipis pels quals passa la prova atlètica: Montornès, Montmeló, Vilanova i la Roca. Una cursa que en certa manera uneix aquests quatre municipis, que el dia de la cursa es bolquen per a fer d’aquesta prova una gran festa.