InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Es presenta la 6a edició de la publicació ‘Textos’ de Jordi Solé Tura amb la presència del ministre d’Universitats

El Centre D’estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura ha presentat la 6a edició de la col·lecció Textos que ha comptat amb participació del Ministre d’Universitat, Joan Subirats Humet. La col·lecció ‘Textos’ té com a objectiu divulgar l’obra de Jordi Solé Tura des del vessant de la política i la docència.

La sisena edició de la col·lecció ‘Textos’ plasma la projecció acadèmica i la influència de Jordi Solé Tura en la formació de professors i la seva tasca de degà a la Facultat de dret de la Universitat de Barcelona. Aquí va exercir durant molts anys com a docent. La seva vinculació va ser tan estreta que queda de manifest en el nom ‘Aulari Jordi Solé Tura’ que té un dels espais de la Facultat. En aquest edifici va tenir lloc una jornada acadèmica sota el títol ‘el dret i la política en un món canviant, les intervencions de les quals recull aquest volum. El llibre també conté les intervencions del col·loqui ‘Jordi Solé Tura: universitat, valors i pensament’ que es va celebrar en el centre cultural La Marineta el novembre de l’any passat. L’acte de presentació del llibre ha reconegut la tasca del polític i professor de Jordi Solé Tura. 

L’acte s’ha complementat amb un col·loqui sobre Jordi Solé Tura i les Universitats amb el Ministre d’Universitats, Joan Subirats i la vicedegana del Col·legi de Periodistes, Núria de José. En aquest col·loqui Subirats, ha esmentat la situació actual situació de les universitats on planteja un canvi del sistema i de l’empremta de Jordi Solé Tura en les seves diferents facetes polític, degà i amic. 

La fotografia conjunta ha tancat l’acte institucional fet a la sala de plens de l’ajuntament. Aquesta és la primera visita del Ministre d’Universitat Joan Subirats a la ciutat. Per això, prèviament, ha signat en el llibre d’honor i tot seguit se li ha lliurat una rèplica de la font modernista i una dona d’aigua.