Es presenta una cursa virtual de Sant Vicenç més oberta i solidària

A causa de les restriccions per la pandèmia sanitària la cursa de Sant Vicenç no es podrà fer amb el format habitual. Es proposarà que es faci de manera individualitzada o amb grups bombolla i registrar el traçat a través d’una aplicació mòbil. Aquest any no hi haurà classificació. S’ha volgut prioritzar que es mantingui viu l’esperit d’aquesta proposta esportiva.
Per prendre part a la cursa de Sant Vicenç s’ha d’entrar al web del Club atlètic Mollet: camollet.cat. Allà es clica on posa ‘inscriu-te a la cursa de Sant Vicenç’ i només cal seguir les instruccions per participar-hi. S’ha de descarregar una aplicació que s’haurà de sincronitzar amb el telèfon. L’objectiu és registrar 10 quilòmetres corrent o caminant. Fins i tot es pot fer per trams.

Els 10 quilòmetres es podran fer des de dilluns vinent, 25 de gener, fins diumenge, 31 de gener. La inscripció ja està oberta. Té un cost de 5 euros que es destinaran al banc d’aliments de Mollet.

Un any més Decathlon col·labora amb l’organització d’aquesta cursa. Si la situació sanitària ho permet el regal per inscriure’s, és una samarreta tècnica i un buff i es podrà recollir a la botiga de Mollet a partir de principis de febrer.

Aquest any la Cursa de Sant Vicenç arriba a la seva 22a edició. I per 11è any és Memorial Jordi Solé Tura.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail