Es reprenen les obres de la nova residència de Montmeló

Les obres de la nova residència i centre de dia de Montmeló tornen a estar en marxa. Aquest matí, representants d’Aralia, la nova empresa constructora, i la direcció executiva de l’obra s’han reunit amb representants de l’ajuntament per fer la primera visita d’obres després de dos mesos d’aturada dels treballs. En aquesta trobada s’han tractat diferents temes relacionats amb l’execució dels treballs, i els operaris que ja estaven treballant han realitzat tasques principalment de neteja per poder reprendre els treballs de la construcció de la residència.

Les obres han estat aturades dos mesos, després que l’empresa que va començar la seva construcció, Abolafio Construccions, fes fallida. Ara és Aralia qui acabarà les obres, i el termini d’execució és el mateix que s’havia pactat a l’inici, 12 mesos. Malgrat això, donat que han estat dos mesos aturades, la seva finalització s’endarrerirà una mica.

Amb tot, està previst que la nova residència i centre de dia de Montmeló pugui entrar en funcionament abans de l’estiu de l’any vinent, més concretament a l’abril. En total, el centre compta amb 36 places per a residents, de les quals 30 seran públiques, i 46 pel centre de dia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail