Es reprenen les obres del nou tanatori de Montmeló

Un dels projectes més importants d’aquest mandat per Montmeló torna a estar en marxa. Es tracta del nou tanatori del municipi. Un projecte de 4 milions d’euros que s’havia vist aturat per problemes amb el ciment i els fonaments que havia instal·lat l’empresa constructora.

Després de 4 setmanes aturades, les obres del nou tanatori de Montmeló s’han reprès. Fa 1 mes, els treballs es van aturar a causa d’un problema amb el formigó. La normativa estableix que s’han de fer diferents proves per garantir que aquest material no presenta cap dificultat i està totalment homologat. Aquests testos, però, van donar un resultat poc clar i es van suspendre els treballs.

Si els treballs segueixen ara el ritme previst, el nou edifici podria estar acabat a principis de la primavera vinent. El nou equipament també comptarà amb un espai adreçat a acollir vetlles de persones de religió musulmana, una demanda reivindicada per aquest col·lectiu des de fa temps.

El tanatori de Montmeló tindrà una superfície de 400 metres quadrats repartits en dues sales de vetlla i una sala d’actes. El cost total del projecte, que va a càrrec de l’empresa concessionària del servei, és de més de quatre milions d’euros. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail