Esportistes de renom al 4t Gran Premi de la Fundació Isidre Esteve

Comencem parlant d’una proposta inclusiva: El 4t Gran Premi de la Fundació Isidre Esteve. Es tracta d’una competició adreçada a persones amb mobilitat reduïda que s’ha celebrat al Circuit de Montmeló.

La cursa mixta és l’activitat més esperada de la jornada festiva que organitza la Fundació Isidre Esteve al Circuit de Barcelona Catalunya. En aquesta quarta edició del Gran Premi hi han participat 90 persones. La majoria dels participants repeteixen, ja que córrer al Circuit és una experiència única.

A la cursa hi han pres part una trentena d’equips. És oberta a qualsevol esportista amb mobilitat reduïda. A més, també hi participen esportistes professionals com Laia Sanz o Àlex Crivillé. És el cas també del Gerard Farrés, pilot professional de Dakar.

Les activitats han començat a primera hora del matí. S’ha convidat a infants que s’han posat en la pell de les persones amb discapacitat en l’activitat ‘Posa’t a la pell de l’altre’. També s’han organitzat activitats alternatives com simuladors de Fórmula 1. L’objectiu de la jornada és gaudir d’un dia divertit en un entorn familiar i compartir la feina que du a terme la fundació durant tot l’any.

La Fundació Isidre Esteve es va crear fa 11 anys amb el propòsit d’aportar qualitat de vida a través de l’esport. La jornada ha finalitzat amb un sopar.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail