Baix VallèsInformatiuMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

Esquerra Republicana i diferents agents socials econòmics debaten sobre les necessitats de la comarca

 

Millorar la mobilitat al Vallès Oriental, mancomunar projectes i reindustrialitzar la comarca han estat tres dels eixos de la trobada que han tingut candidats a l’alcaldia d’Esquerra Republicana amb diferents agents socials i econòmics de la comarca. Una sessió de treball que ha servit per compatir visions i projectes que poden millorar algunes de les necessitats que té el Vallès Oriental.

El servei d’ocupació, emprenedoria i formació de La Serradora, que impulsen els Ajuntaments de Martorelles, Santa Maria de Martorelles i Sant Fost, és un projecte mancomunat entre aquests tres municipis, que es va posar en marxa l’octubre del 2021. El seu funcionament ha servit com a exemple a la trobada de candidats a l’alcaldia d’Esquerra Republicana a la comarca amb diferents agents socials i empresarials. Trobar més punts de sinergies entre diferents ciutats i pobles del Vallès oriental per oferir serveis conjuntament ha estat un dels temes de debat.

També s’han tractat temes de mobilitat tan interns a la comarca com cap a l’àrea metropolitana de Barcelona, i la reindustrialització de polígons que tenen poca activitat econòmica. Igualment, han posat de manifest que el Vallès Oriental és una comarca molt diversa i amb realitats molt diferents segons la zona.

Aquesta trobada, celebrada a Vallromanes, s’ha tancat amb la voluntat de continuar-la fent anualment, per escoltar les necessitats que tenen també des del teixit empresarial i social a la comarca.