Estel Fireta gestionarà un any més l’escola bressol La Fireta de Montmeló

L’escola bressol La Fireta de Montmeló continuarà amb la gestió de l’empresa Estel Fireta.  El projecte tant educatiu com econòmic d’aquesta empresa ha estat el que més puntuació ha rebut. En aquest punt el grup municipal FEM Montmeló hi ha votat a favor tot i els dubtes per com es desenvoluparà la gratuïtat que proposa la Generalitat en el pròxim curs escolar. 

Per contra Canviem Montmeló en aquest punt s’ha abstingut. El grup municipal considera necessari obrir un debat perquè la gestió de l’escola bressol sigui municipal. 

L’equip de govern considera important que l’empresa Estel Fireta tornar a gestionar el centre. Un contracte d’un any i que entrarà en vigor l’1 de setembre, tot i que serà prorrogable.

L’Ajuntament de Montmeló en aquest ple ha fet una Declaració Institucional de tots els grups municipals en suport a l’escola especial de Can Vila. De fet, nou famílies montmelonines són usuàries d’aquest centre. Un document que es farà arribar a l’AMPA de l’escola, al Consell Comarcal i a la Generalitat. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail