Estiu 2015 a Vallès Visió

1El proper 6 de juliol arrenca la programació d’estiu a Vallès Visió. Durant els mesos de juliol i agost els espectadors continuaran informats del què passa al Baix Vallès gràcies a la televisió pública del Baix Vallès. I és que Vallès Visió Notícies no fa vacances. Tota l’actualitat dels municipis del Consorci Teledigital Mollet, de dilluns a divendres, cada dia, a les 20 h.

Des de Vallès Visió també volem conèixer els protagonistes d’aquest estiu. Per aquest motiu, l’espai d’entrevistes del canal, Parlem-ne, duplicarà la seva periodicitat i estrenarà noves entrevistes dos dies a la setmana. Els dimarts i dijous, a les 20.30 h., els espectadors tindran una cita amb els personatges més populars del Baix Vallès.

A Vallès Visió omplirem l’estiu amb la frescor i cromatisme de les Festes Majors dels nostres municipis. De la mateixa manera que aquest dimarts vam dedicar un espai a recordar la Festa Major de Montmeló, també reviurem les festa grossa de cadascuna de les poblacions que formen el Consorci Teledigital Mollet amb les actuacions, els reportatges i les entrevistes que marquen l’actualitat d’aquests dies de disbauxa.

Els dilluns analitzarem amb rigurositat els temes que més interessen als baixvallesans. Ho farem recuperant l’espai de debat, Visions. Parlem de la mediació, de la moda de running, de com deixar l’hàbit de fumar, de com conscienciar per a evitar els accidents de trànsit, d’alimentació i molts altres temes.

També recordarem la història dels nostres municipis gràcies als documentals que s’han produït al llarg de l’any: descobrirem el passat de Derbi i de Montmeló, coneixerem el procés d’agermanament de les poblacions baixvallesanes, etc. Cada dimecres, a les 20.30h., farem memòria amb els especials que us hem preparat.

I tancarem la setmana amb música. Cada divendres, a les 20.30h., posarem simfonia a les nits estiuenques amb les Nits Musicals, on recuperarem concerts interpretats per les corals del Baix Vallès.

Amb motiu de la finalització de les temporades esportives, el programa esportiu conduït per Albert Maspons, La Jornada, descansarà unes setmanes i tornarà, amb tota l’energia i l’esport del Baix Vallès, el dia 7 de setembre.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail