Estudiants de l’Institut Mollet participen en la tercera edició de les 24h d’Innovació Barcelona

L’Institut Mollet, és un dels 18 centres de Catalunya i del centenar de centres de tot Espanya i d’Europa que s’han inscrit a la tercera edició de les 24h d’Innovació Barcelona. Organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat.

Aquests 8 joves son estudiants de diferents mòduls de formació professional de l’Institut Mollet. Han format un equip multidisciplinar i durant 24 hores estaran en aquesta aula del centre educatiu participant en un repte. Trobar solucions reals a desafiaments llençats per grans corporacions. En el seu cas lluitaran per aconseguir la millor idea per a l’empresa vallesana Dicomol.

En aquesta marató de 24 hores d’innovació l’alumnat pot mostrar el seu talent, posar en acció les seves idees i les seves possibilitats reals en l’entorn professional.

El centre guanyador, entre el centenar que es presenten, obtindrà un premi de 1.500 euros, i els finalistes tindran accés a uns campaments d’innovació durant 3 dies.

Per superar la prova compten amb l’ajuda del professorat que dinamitza el grup perquè doni forma a les propostes de solució per a l’empresa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail