Èxit de participació a la 2a Trobada d’Escriptors a Mollet

L’entitat Fem Cultura ha organitzat la 2a edició de la Trobada d’Escriptors a Mollet. Enguany, l’acte s’ha dut a terme a la Biblioteca de Can Mulà, on escriptors d’arreu de l’Estat s’han apropat per gaudir d’un matí cultural.

Els escriptors molletans s’han citat amb autors d’Àvila, Palència i València per parlar de literatura i interactuar a través d’activitats culturals de diferents àmbits. Els assistents han pogut gaudir de l’actuació musical de Xantal Monsech i de l’exposició pictòrica de Montse Cardona. La trobada també ha servit per homenatjar Enrique Laso, l’escriptor espanyol que més llibres ha venut a la plataforma Amazon i que va morir el passat mes d’agost. Els més petits han pogut assistir a l’hora del conte amb el Drac Artcai, i els adults, a un recital poètic i a una tertúlia sobre diversos aspectes del món literari.

La 2a edició de l’activitat ha estat un èxit de participació, superant considerablement el número d’assistents de la primera edició. Per això, les organitzadores de la trobada, Dolors López i Merche Maldonado, ja tenen al cap la tercera edició de l’activitat.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]