Èxit de participació en el programa ‘Per Molts Anys’ de Mollet

La celebració de la Setmana Per Molts Anys dedicada a la gent gran de Mollet ha finalitzat amb èxit de participació. Una proposta que es converteix en un exemple per molts altres municipis.

Aquest any les actuacions de playback de les entitats de la gent gran han comptat amb presentadores. És el cas de la Mercè Bastida que ha estat l’encarregada de presentar les actuacions dels membres del grup de playback ‘La Década de Los 60’ amb l’espectacle ‘Seguimos con la ilusión’. Aquesta activitat ha tancat els actes del programa Per molts anys que durant una setmana ha acollit diferents activitats dedicades a la gent gran de Mollet. Aquest any l’Ajuntament ha pogut recuperar el format d’abans de la pandèmia. D’entre les activitats que s’han fet hi ha les actuacions de playback o l’itinerari de Gallecs. En aquesta edició unes cinc centes persones han dut a terme les activitats.

Per la gent gran participar en activitats com la preparació dels espectacles de playback serveixen per relacionar-se i sortir de casa. També el programa Per Molts anys té aquest objectiu.

Ara l’ajuntament treballa en la programació d’estiu i en la pròxima edició de la celebració del Per Molts Anys que serà l’any que ve.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail