Èxit de participació en la I Cronoescalada Castell de Sant Miquel


Ali Lachheb ha estat el guanyador masculí de la primera Cronoescalada Castell de Sant Miquel amb un temps de 45 minuts i 52 segons. A la categoria femenina la primera posició ha estat per Sònia Castellà que ha fet 57 minuts i 21 segons.

Prop de 140 corredors s’han concentrat a primera hora del matí a la plaça Pau Picasso, motivats pel repte de pujar corrent al Castell de Sant Miquel. Un repte, però, que no ha espantat a ningú. El recorregut, de 10 km, ha estat circular i ha començat i acabat a la plaça amb avituallament al Castell de Sant Miquel. Per la majoria dels participants passar una bona estona i gaudir de la muntanya ha estat la prioritat. I qui més content ha estat d’acabar la cursa ha estat el Martín, el corredor més jove.

L’Associació Excursionista Lleure Montornès ha organitzat aquesta competició, ja que trobaven a faltar una cursa de muntanya al municipi. Després de tot l’esforç els participants han pogut relaxar-se amb un massatge i recuperar forces amb un esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra.

Ali Lachheb ha estat el guanyador masculí de la primera Cronoescalada Castell de Sant Miquel amb un temps de 45 minuts i 52 segons. El segon lloc ha estat per Manel Anchuela i Ernesto Millan. A la categoria femenina la primera posició ha estat per Sònia Castellà que ha fet 57 minuts i 21 segons. Alicia Saltor ha arribat la segona amb segons de diferència amb Castellà i Arantxa Arcos ha arribat tercera.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail