Èxit en la iniciativa d’engalanar els balcons amb motiu de Sant Jordi

Aquest Sant Jordi s’ha impulsat una iniciativa a diferents municipis en els quals es convidava a viure la Diada des de casa. I una manera de fer-ho era guarnint les façanes dels edificis i els balcons. A Mollet, per exemple hem pogut veure llibres en alguns balcons i en d’altres es podia veure un drac de Sant Jordi, ben custodiat per les veïnes. En aquest bloc han guarnit la façana de dalt a baix, amb la participació de molts veïns. De fet, en aquesta comunitat de veïns ja van viure la Setmana Santa d’una forma molt especial quan una veïna, de manera anònima, va deixar ous de xocolata i peluixos. Com no sabien de qui es tractava han posat missatges d’agraïment a l’ascensor.

A Montornès també es podien veure balcons guarnits durant tot el dia. Fins i tot s’hi han sumat establiments com aquesta floristeria que ha aprofitat la seva balconada per fer-hi un muntatge. Els veïns també s’han sumat a la festa i han penjat dibuixos i roses a banda de banderes de Catalunya.

A Montmeló molts veïns també s’han engrescat a guarnir el seu balcó. Ja fos amb missatges dedicats amb motiu de Sant Jordi, senyeres i també moltes roses de paper. Molts veïns, petits i grans s’han engrescat a posar-les al seu balcó perquè quedés ben guarnit per aquest Sant Jordi tan diferent als altres.

A Martorelles també hem pogut trobar alguns balcons que els veïns han guarnit per l’ocasió, per sumar-se a la celebració de Sant Jordi des de casa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail