Experiència ACB al campus de bàsquet del CB Mollet

Diferents grups reduïts, 3 torns, distància i mascareta. Aquesta és la realitat del primer Campus de tecnificació Diego Ocampo dirigit a infants de 7 a 16 anys i que té lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre al Pavelló Municipal de Plana Lledó, la seu del Club de Bàsquet Mollet. Ocampo, entrenador ACB, és el director del campus i enguany ha apostat per l’ensenyament individualitzat. Durant tres dies, els grups de nens i nenes fan un entrenament de dues hores diàries amb diferents instructors i sota les ordres d’un entrenador de la principal lliga espanyola.

Des del Club de Bàsquet Mollet valoren positivament l’alta participació en el campus malgrat que la situació d’enguany i consideren tot un honor comptar amb una figura com la de Diego Ocampo. Segons Ocampo, el campus pretén entretenir els infants després d’un any complicat, proporcionar-los salut i acabar de perfeccionar tècniques de bàsquet. Una oportunitat que els més menuts no volen deixar escapar.

Després de l’èxit d’aquesta primera edició, el Club de Bàsquet Mollet pretén organitzar un altre campus de l’estil de cara a Setmana Santa.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail