Experiència ACB pel campus de Nadal del CB Mollet

Per trobar els primers derbis vallesans a la Lliga EBA ens hem de remuntar a la temporada 2008-2009. En aquella ocasió, el Mollet va perdre els dos partits. Aquesta dinàmica es va repetir en diverses ocasions. Des d’aquesta campanya fins a la 2012-2013 els dos equips vallesans es van trobar en 10 partits.

Només en una els molletans en van sortir victoriosos. L’any 2013 tant Mollet com Granollers van renunciar a la Lliga EBA. 21 mesos després es retrobaven a Copa Catalunya. I el Granollers va tornar a vèncer en les dues ocasions.

A partir d’aquí els camins dels dos equips es van separar, amb un Granollers que va seguir a Copa mentre que el Mollet tornava a lliga EBA.

Aquest setembre s’enfrontaven de nou a la fase de grups de la Lliga Catalana on el Mollet sumava una victòria clau. Uns partits que sempre es viuen d’una manera especial.

El DM Group Mollet arriba a la cita amb el balanç de dues victòries en dos partits. Això sí, fa tres setmanes que no competeix. Els granollerins, de la seva banda han jugat 2 partits, amb un balanç d’una victòria i una derrota.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail