Exposició sobre art, tecnologia i TDAH a Mollet

L’artista italià Alessandro Quaranta ens presenta dues propostes visuals en el centre cultural La Marineta. D’una banda, troben aquesta projecció titulada ‘Encantament’. Es tracta d’un seguit d’imatges on l’artista ha volgut copsar detalls visuals i sonors per submergir l’espectador en aquest treball. La instal·lació estarà en aquest espai fins al 18 de febrer.

L’altra proposta que ha presentat Alessandro Quaranta és el seu treball de recerca que compta amb el suport del Ministeri d’Itàlia. Es tracta del projecte pedagògic amb el nom ‘Ser Menys’. L’artista visual en aquest projecte vol aprofundir en investigar com les eines tecnològiques poden ajudar als infants que tenen problemes de TDAH, el Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat. De fet, en aquest vídeo també hi ha imatges gravades en el taller que l’artista visual ha realitzat a les instal·lacions de l’associació Artística CRAP. Una proposta que ha volgut servir per ajudar a professionals de l’àmbit de l’educació.

Aquestes propostes visuals de l’artista Alessandro Quaranta compten amb la coordinació de l’entitat artística CRA’P de Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail