Baix VallèsInformatiuMunicipisNotícies

Extingit un incendi que ha cremat 3.500m² a la C-59 a Santa Perpètua

Els Bombers, els mossos i l’ADF han treballat aquest migdia per extingir un incendi a Santa Perpètua de Mogoda, al costat de la fàbrica Alstom. Aquests cossos han trigat gairebé 5 hores a apagar aquest foc que ha generat columnes de fum que eren visibles des de bona part del territori.

Són imatges de l’incendi que ha tingut lloc aquest matí a la vora de la C-59, entre la mateixa carretera i l’empresa Alstom. Les autoritats han rebut l’avís a tres quarts d’una del migdia per un foc que estava cremant 200 metres de matolls i una petita massa forestal, a l’altura de Santa Perpètua. Tot seguit, 7 dotacions terrestres i 1 mitjà aeri s’han desplaçat al lloc dels fets per extingir les flames. 

A dos quarts de dues del migdia el foc estava controlat i gairebé 3 hores després s’ha donat per extingit. Així i tot, els professionals no han pogut evitar la crema d’una superfície de 3.500 metres quadrats.

Per garantir la màxima seguretat dels treballadors, l’empresa ALSTOM ha suspès el torn de treball de la tarda i ha enviat els empleats d’aquest torn a casa.