Fase d’ascens a LEB Plata: un partit, un repte nou

El DM Group Mollet no començava bé la fase d’ascens a LEB Plata. Els de Josep Maria Marsà, en el primer partit, patien una derrota dolosa en caure contra l’Alginet per 77 a 58. Era un inici que ningú s’esperava. L’equip quedava tocat, però per endavant encara tenia dues finals. Els molletans es refeien contra el Quintanar. Guanyaven al conjunt castellà, a priori un dels favorits, per 21 punts de diferència i les opcions de pujar tornaven a aparèixer. En el tercer compromís, el DM Group Mollet se sobreposava a una defensa molt intensa del Mondragon. Durant 40 minuts, l’equip basc intentava asfixiar als jugadors molletans. Al final, el Mollet s’imposava per un ajustat 76 a 72. Una victòria que els deixava segons del seu grup. El desenllaç ja el sabem tots en un equip on la clau ha estat la pinya entre tots els seus components.

També es descobria quin era el secret de la resurrecció de l’equip després del mal debut contra l’Alginet. Un inici que deixava a tots els jugadors molt afectats anímicament.

Ara més que mai, s’estarà molt pendent de les comunicacions de la Federació Espanyola de Bàsquet, per veure si dona l’opció al Mollet de competir a LEB Plata la pròxima temporada.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail