Final històrica al Memorial Francesc Alsina

El Memorial Francesc Alsina ha viscut una situació inèdita a la seva història. Un cop acabades totes les rondes de la competició, el número 1 i 2 del rànquing empataven a punts, i també en els 4 sistemes de desempat establerts. Només hi havia una solució: fer una partida de desempat. Amb el sistema Armageddon, Marc Ortega s’ha imposat al número 1, Josue Expósito. El montmeloní, tot i portar 17 anys en el món dels escacs, ha viscut la seva partida més intensa.

Enguany, el Memorial Francesc Alsina arriba a la 19a edició. Es tracta del torneig individual d’escacs més important del municipi, ja que hi participen jugadors d’alt nivell. Han estat 80 els jugadors que s’han apropat a Parets a competir en el torneig de ràpides. Un torneig obert a tothom on l’únic objectiu és jugar a escacs i passar-s’ho bé. Grans i petits units al tauler.

El torneig organitzat per l’Associació Paretana d’Escacs celebrarà l’any vinent la seva 20a edició, amb la finalitat que els escacs continuïn creixent al territori.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail