Finalitza el termini per a participar al concurs de Montmeló de guarniment de balcons i finestres de Nadal

Molts veïns de Montmeló ja guarnien els balcons per aquestes dates nadalenques. Enguany, però, tenen un al·licient més per fer-ho, l’ajuntament del municipi impulsa un concurs de guarniment de balcons, finestres, tanques i façanes per promoure la màgia i la il·lusió de les festes. El jurat valorarà la bellesa, l’originalitat i la dificultat en la preparació. A més el consistori, anima a tothom a recórrer els carrers del poble per decidir quin és el millor guarniment de Nadal.

L’Ajuntament també ha organitzat altres dos concursos més adreçats sobretot al públic infantil i el juvenil. Per una banda un de dibuix dirigit a l’alumnat de primaria per triar la postal de Nadal que les famílies de Montmeló rebran a les seves cases. I per un altre, un concurs de vídeo per triar la felicitació digital, adreçat a a joves de l’ESO i de 16 a 20 anys.

Els guanyadors de tots els concursos rebran diferents imports econòmics en format de vals de compra per gastar lliurement en qualsevol establiment del municipi que els accepti. I es que tots tres concursos formen part de la campanya de dinamització del comerç local EMOCIONA’T.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail