Folk i pop electrònic al nou disc dels vallesans Catfolkin

La cultura al Baix Vallès no s’atura i la darrera prova és el nou àlbum de la banda Catfolkin. Tot i la situació actual, el grup vallesà ha publicat ‘Esclata’ el seu nou treball d’estudi. Un disc on barregen el folk amb el pop electrònic.

És el tema ‘Tornar a Volar’ de Catfolkin. La carta de presentació del seu darrer disc ‘Esclata’. Un àlbum que han editat ells mateixos i que tenien gravat des d’abans de la pandèmia. La situació sanitària els va convidar a posposar la publicació del treball però ara, els músics vallesans ja tenien ganes de compartir els nous temes amb el seu públic. A més, les noves cançons suposen un gir musical per la banda. En aquest darrer treball, el folk tavernari es barreja amb el pop electrònic i en molts temes el grup canvia la barretina i l’acordió pel cabell llis i el piano.

A causa del panorama sanitari i de les restriccions que afecten el món de la cultura, el grup no té concerts previstos. Això sí, l’objectiu de Catfolkin és traslladar la seva activitat a les xarxes.

‘Esclata’ està format per 11 cançons i ja està disponible a les principals plataformes musicals com ara Spotify.

 

Notícies relacionades:

Parlem-ne d’estiu: Catfolkin

Catfolkin protagonitza la sorpresa de l’inici de la Festa Major

 

 

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail