Fort increment en la venda de bicicletes i patinets elèctrics

Davant de l’increment del cost de la benzina i del trànsit dels últims mesos, cada cop més persones opten per opcions de mobilitat més sostenibles. Això ha generat que moltes botigues de bicicletes i patinets elèctrics tinguin, a hores d’ara, problemes d’estoc.

Aquestes són només les quatre bicicletes que la botiga Escuin de Mollet té en venda pels seus clients. Després de l’increment de l’ús d’aquest mitjà de transport en època de pandèmia, la botiga es troba sense stock.

Aquesta demanda també ha tingut un altre fort increment a causa de la darrera pujada exponencial del preu del gasoil. On la gent opta cada vegada més pels patinets elèctrics com a mitjà de transport diari per desplaçar-se. 

En aquest darrer any, a causa de la situació de crisi dels subministraments, als botiguers també se’ls hi ha sumat el problema de la falta d’algunes peces. 

Ara, però, es demana que les ciutats es readaptin a aquests mitjans, amb una major implantació de carrils bici, zones d’estacionaments, i unes normes més ben establertes. I d’aquesta manera també poder arribar a un món cada cop més sostenible, amb alternatives de transport menys contaminants. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail